telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

VUURWERKSHOW

home x vuurwerkshow x

pyromusical

PYROMUSICAL

Het belangrijkste tijdens een vuurwerkshow? Een beleving met impact! Een pyromusical, een vuurwerkshow geprogrammeerd op de maat van de muziek, geeft een extra dimensie aan vuurwerkelementen en special effects. Met recht een ervaring die voor altijd in ieders geheugen gegrift zal staan. Bezorgt jouw pyromusical iedereen straks kippenvel?

Vuurwerk op muziek

Al sinds jaar en dag verzorgen we bij Caffero pyromusicals in binnen- en buitenland. Van internationale en intercontinentale wedstrijden, grote vuurwerkshows voor festivals, vakantieparken en gemeentes tot intieme shows tijdens bruiloften en jubilea: als specialisten ontwerpen wij dé show die perfect bij iedere gelegenheid past.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid kleurenpalet met alle kleuren van de regenboog, goud- en zilverclusters, kleurrijke bloemvormen of knetterende glittereffecten. Doordat wij alleen gebruik maken van de meest luxe producten van Europa, loopt Caffero voorop op het gebied van effecten, kleurfelheid én milieuvriendelijkheid. Elk uniek concept vertaalt zich naar een visueel en muzikaal spektakel die iedereen in extase brengt. Wil je er graag nog een schepje bovenop doen? Dat kan! Met special effects als vlammen, fonteinen, sparklers, lasers, moving heads en nog vele anderen bouw jij de vetste show ooit.


Pyromusicals: altijd en overal

Een vuurwerkshow op muziek is overal mogelijk, zelfs op uitdagende locaties als (onze eigen) pontons, hoogwerkers en on-stage tijdens concerten of festivals. Elke soort indoor of outdoor show kan in een pyromusical worden omgetoverd. Of het nu gaat om een geluidsarme show, een short distance show, een daylight show of een special effects show: programmeren op muziek is altijd mogelijk. Benieuwd hoe zo’n pyromusical eruit kan zien? Bekijk deze show vanaf het water in combinatie met populaire hits!

De veiligheid van het publiek staat altijd voorop. Daarom garanderen wij dat alle veiligheidsafstanden op locatie worden gehandhaafd door een vaste projectmanager. Ook alle benodigdheden op het gebied van vergunningen wordt door ons volledig opgepakt. We vragen jaarvergunningen aan, zodat we het hele jaar door vuurwerkshows mogen organiseren. Hierdoor hebben we geen last van de standaard vergunningstermijn en kunnen we ook op korte termijn een spectaculaire show neerzetten. 

Daarnaast zijn we ISO gecertificeerd, waaronder ISO 9001, 140001 en 45001. Dit geldt niet alleen voor ons personeel, maar ook voor de apparatuur die wij gebruiken. Elke show beschikt over een geautomatiseerd veiligheidsprotocol, waardoor er op ieder moment kan worden ingegrepen. Komt een toeschouwer te dichtbij? Dan wordt de show direct stilgelegd. Na het in werking treden van het veiligheidsprotocol wordt de show automatisch doorgestart.


Het belangrijkste tijdens een vuurwerkshow? Een beleving met impact! Een pyromusical, een vuurwerkshow geprogrammeerd op de maat van de muziek, geeft een extra dimensie aan vuurwerkelementen en special effects. Met recht een ervaring die voor altijd in ieders geheugen gegrift zal staan. Bezorgt jouw pyromusical iedereen straks kippenvel?

Copy of IMG_4994 voor gele vlak bovenste.jpg WhatsApp Image 2021-09-06 at 15.52.13 in het gele vlak onderin.jpeg

We doen het samen

Overdonderd door het aantal mogelijkheden? Dat begrijpen we. Daarom begeleiden onze showcreators je graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van vuurwerk en, indien gewenst, de muziek. Zij weten als geen ander hoe audio en visuele elementen kunnen worden samengebracht tot één spetterend geheel. In samenwerking met ervaren technici werken zij vanuit een professionele geluidsstudio jouw show tot op de milliseconde nauwkeurig uit.

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw show eruit komt te zien. Daarom krijg je bij Caffero de mogelijkheid om een 3D animatie te laten maken, zodat je samen met jouw showcreator de puntjes op de i kunt zetten. Heb je vragen? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor vuurwerk op muziek? We helpen je graag met hart en ziel om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man