telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

Over Caffero

VUURWERKSHOWS DIE RAKEN

Het leven vieren. Onvergetelijke momenten creëren. Dat is onze missie. En dat doen we met vuurwerkshows die raken. Of het nu je bruiloft is of het begin van een nieuw jaar, een festival of sportevenement: met vuurwerk vier je het leven!

TOPKWALITEIT IN VUURWERKSHOWS

Bij Caffero bieden we topkwaliteit en -service in de realisatie van exclusieve vuurwerkshows en special effects. We zijn al meer dan 30 jaar actief in de branche en organiseren meer dan 400 vuurwerkshows per jaar, wereldwijd.

Bij ons staan jouw wensen altijd centraal en profiteer je van een uitgebreide kennis en ervaring. Ons vaste team bestaat uit enthousiaste en toegewijde pyrotechnici, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Zij beschikken allen over de benodigde (KIWA)certificaten om vuurwerkevenementen in binnen- en buitenland te mogen verzorgen.

Bovendien zijn we koplopers: we doen regelmatig mee aan grote internationale vuurwerkcompetities, waar we deel uitmaken van de top. En we lopen voorop als het gaat om duurzaam, eco-vriendelijk en geluidsarm vuurwerk.


COMPLETE ONTZORGING

Op zoek naar iets bijzonders voor je event of feest? Wij nemen je graag mee in de wereld van vuur en special effects. Onze service is ongeëvenaard: zowel voor onze samenwerkingspartners bij grote evenementen als voor onze eindklanten die willen genieten van een mooi feest.

Van de vergunningen tot het samenstellen van de show en werkelijk álle andere zaken rondom de vuurwerkshow op jouw evenement… We ontzorgen je volledig. Van A tot Z, van begin tot eind. Jij kunt achterover leunen, wij doen de rest!

Onze werkwijze is altijd persoonlijk met passie voor het vak. Daarnaast werken wij altijd met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften om de veiligheid van de gasten te waarborgen.

Team

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man