telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

sportevent

Sportevent

Een huldiging van een Olympisch kampioen, de opening van een sportgala of het uitreiken van sportprijzen: stuk voor stuk prestaties die gevierd mogen worden! Ga jij voor een unieke vuurwerkshow waarmee je het publiek helemaal inpakt? Dan zit je bij Caffero zeker goed!

Onze vuurwerksystemen

Pak je het graag groots aan? Geen probleem voor ons! We zijn gespecialiseerd in het ontbranden vanaf een groot aantal posities in en rondom het complex, zelfs vanaf het dak van een stadion of sportcomplex. Dit kan overdag, maar natuurlijk ook ’s avonds. Wij creëren shows voor buiten, maar ook voor indoor events vind je bij Caffero talloze opties. Daarnaast is al onze apparatuur snel op- en af te bouwen én draadloos, zodat er geen hinder van kabels ondervonden wordt door sporters en publiek. De computergestuurde afvuursystemen geven ons de mogelijkheid om op de milliseconde nauwkeurig te kunnen ontbranden. Timing is immers essentieel tijdens een sportevent!


Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij Caffero altijd voorop. Door het inbouwen van een safety protocol, kunnen we op ieder moment ingrijpen. Bijvoorbeeld vanwege een fan die per ongeluk de veiligheidszone betreedt of een cameraman die te dicht bij het vuurwerk staat. Nadat de veiligheid opnieuw gegarandeerd kan worden, starten we de show weer in. Doordat we al het vuurwerk, apparatuur en pyrotechnici in eigen huis hebben, zijn we voor onze vuurwerkshows niet afhankelijk van andere partijen. Snel handelen is onze kracht!

Vuurwerkshow huldiging

Bij een huldiging is het vaak nodig om snel te kunnen schakelen. Soms weet je namelijk pas kort van tevoren wie er gehuldigd gaat worden en welke landkleuren er ingezet gaan worden, zoals bij een Olympisch kampioen. Of denk bijvoorbeeld aan een show op de maat van een nog onbekend volkslied. Ook dit is voor ons geen probleem. Bij een vuurwerkshow voor een huldiging of winnaar kunnen we, vanwege uitzonderingen in de wetgeving, afwijken van het vergunningstraject. De standaard periode is 14 dagen, maar wij kunnen zelfs binnen één dag een vergunning voor een huldiging regelen.


Een huldiging van een Olympisch kampioen, de opening van een sportgala of het uitreiken van sportprijzen: stuk voor stuk prestaties die gevierd mogen worden! Ga jij voor een unieke vuurwerkshow waarmee je het publiek helemaal inpakt? Dan zit je bij Caffero zeker goed!

TT assen rook.jpg

Vuurwerkshow prijsuitreiking

De sporter heeft gewonnen en mag zijn of haar prijs in ontvangst nemen. Dit bijzondere moment mag natuurlijk goed gevierd worden! Caffero biedt een speciale selectie voor vuurwerkshows bij prijsuitreikingen, die op zeer korte afstand van het publiek en de prijswinnaars ontbrand kunnen worden. Van sierlijke fonteinen tot sparkulars en confetti kanonnen in door jou gekozen kleuren... Samen maken we er een écht feest van!


Vuurwerkshow als opening of sluiting

Wil je de opening of afsluiting van jouw sportevent groots aanpakken? Stel samen met Caffero een mega vuurwerkspektakel samen! Van siervuurwerk en valdoeken tot een heuse pyromusical met vuurwerk op muziek. Wij helpen je graag met het samenstellen van een show die volledig in jouw sportevent geïntegreerd kan worden. Door onze samenwerking met mediabedrijven en onze specialistische apparatuur, kun je bij Caffero ook terecht voor spectaculaire (video)beelden van jouw vuurwerkshow!

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man