telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

concert

Concert

Maak jouw concert extra spectaculair met een vuurwerkshow van Caffero! Of het event nu buiten of binnen plaatsvindt, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zelfs in het buitenland faciliteren wij de gehele show, inclusief vergunningen en verzekeringen.

Nieuwe en innovatieve vuurwerkshows

Ieder concert vraagt om een unieke aanpak. Daarom ontwikkelt Caffero voortdurend nieuwe, innovatieve shows, special effects en producten. We laten ons inspireren in zowel binnen- als buitenland en doen regelmatig mee aan grote, internationale vuurwerkcompetities, waarin we deel uitmaken van de top. Caffero loopt voorop als het gaat om duurzaam, eco-vriendelijk en geluidsarm vuurwerk. Wij zijn constant bezig met nieuwe en gave ontwikkelingen en hebben zelfs de mogelijkheid om special effects en vuurwerk te verwerken op instrumenten en in het decor. Denk bijvoorbeeld aan een fontein op een gitaar of een kanon die afgaat vanaf het decor. We hebben een heel ruime keuze aan special effects, die we ook allemaal in eigen beheer hebben. We kunnen alles maken voor een onvergetelijke herinnering!


Vuurwerkshows voor ieder concert

We denken graag creatief met je mee om een uniek concert neer te zetten. Het realiseren van spectaculaire binnenshows is één van onze specialiteiten. Wat de show ook van ons vraagt - met 30 jaar ervaring en expertise regelen we alles van A tot Z en staan we voor je klaar met advies. Onze vuurwerkshows voldoen standaard aan de rider van iedere artiest, omdat wij alles wat in de markt te verkrijgen is in eigen beheer hebben. Als het nodig is, kunnen wij de gehele show tijdcode-gestuurd ontbranden. We synchroniseren de show tot op de milliseconde nauwkeurig op de maat van de muziek. Dit is ook voor live optredens geen enkel probleem.


Maak jouw concert extra spectaculair met een vuurwerkshow van Caffero! Of het event nu buiten of binnen plaatsvindt, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Zelfs in het buitenland faciliteren wij de gehele show, inclusief vergunningen en verzekeringen.

STEI1799_steinsohnimages taggen gele vlak. ipv bovenste.jpg

Geen feest is ons te groot

In het geval van een concertreeks of -tour ben je verzekerd van een vast team voor alle shows, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor kunnen we snel communiceren en schakelen. We hebben voor iedere muziekstijl de juiste personen beschikbaar. Zij zijn perfect ingespeeld op het type publiek, hebben feeling met de muziek en zijn allemaal in het bezit van de benodigde KIWA-certificeringen.


We doen het samen

Bij grote concerten wordt er vaak gewerkt met eigen pyrotechnici en materialen. Dit is voor ons geen probleem. Wij werken met plezier met hen samen en regelen alle benodigde vergunningen en verzekeringen. Qua veiligheid snappen we het belang van veiligheidsplannen, -dossiers en -protocollen als geen ander. Een nauwe samenwerking met de veiligheidsfunctionaris van het theater zit standaard in onze werkwijze.

Wist je dat we ook een 3D-animatie kunnen maken die volledig in lijn is met het licht, de lasers en de muziek? Zo weet je vooraf exact wat je kunt verwachten en zorgen we ervoor dat de show perfect aansluit bij het podium en de overige showelementen.

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man