telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

VUURWERKSHOW

home x vuurwerkshow x

flame show

Flame show

De kracht van vuur? Het creëert een onvergetelijke herinnering. Langzaam bouw je op, de spanning stijgt en dan… bereikt jouw show een spectaculair hoogtepunt met (fire)power!

Vlammen los

Flame shows zijn op talloze manieren in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een spannende attractierit in een pretpark of op de kermis. Met vuur bouw je de spanning op tot het geweld losbarst! Of zorg voor een extra verrassingseffect door vlammen te schieten op een onverwacht moment. Doe er nog een schepje bovenop en combineer vuureffecten met een vuurwerkshow, Pyromusical of andere special effects uit ons arsenaal, zoals lasers en sparklers. Door onze grote voorraad aan machines, staat jouw show binnen no-time klaar!


Op elk moment, op elke locatie

Het beste aan flame shows? Ze zijn altijd en overal inzetbaar, binnen én buiten. Op plekken waar geen vuurwerk kan of mag worden afgeschoten, zoals in een concertzaal of op een trouwlocatie, verzorgen wij toch een geweldige show. Het vlammenspektakel wordt 100% afgestemd op jouw wensen. Onze showcreators helpen je graag met het visualiseren van jouw ideeën. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van vuurwerk en special effects weten zij precies wat er nodig is om een onvergetelijke ervaring te creëren!

Denk bijvoorbeeld aan stage flames, met statische vlammen van 2 tot wel 20 meter hoog. Of ga voor extra dynamiek met moving flames (wave flames) die van links naar rechts bewegen, tot wel 10 meter hoog. Synchroniseer je flame show met muziek naar keuze en laat er een heuse Pyromusical van maken! De flame show wordt door onze technici volledig weggewerkt in het decor. Zo zorgen we voor een maximaal verrassingseffect voor alle gasten!


De kracht van vuur? Het creëert een onvergetelijke herinnering. Langzaam bouw je op, de spanning stijgt en dan… bereikt jouw show een spectaculair hoogtepunt met (fire)power!

IMG_8427 in gele vlak bovenste.jpg Vlammachine

Wij regelen het voor je

Bij Caffero vormen we een gedegen sparringpartner, met uitgebreide kennis van de eventmarkt. Jij focust je op de organisatie van het event, wij regelen de rest; van het eerste concept tot het afstemmen van de perfecte timing. Heb je vragen of wil je gewoon even overleggen? Dan kun je altijd terecht bij jouw contactpersoon.

Veiligheid staat bij Caffero altijd voorop. Voor een flame show zijn geen vergunningen nodig. Desalniettemin zorgen wij er altijd voor dat alleen gekwalificeerd personeel de apparatuur aanstuurt. Onze stage flames en andere special effects voldoen aan de wettelijke eisen, zodat de veiligheid voor alle gasten en medewerkers kan worden gegarandeerd. Na gebruik wordt de apparatuur direct uitgebreid nagekeken, onderhouden én getest, zodat ze tijdens de volgende klus weer betrouwbaar kunnen worden ingezet.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor flame shows? Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man