telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

bruiloft weddingplanners

Bruiloft weddingplanners

De hemel gevuld met prachtig siervuurwerk tijdens de openingsdans, een regen van kleuren en glitters tijdens het ja-woord óf samen met vrienden en familie knallend het nieuwe hoofdstuk inluiden, op de maat van de muziek! Een bruiloft organiseer je met zorg en aandacht. Aandacht voor het bruidspaar en hun wensen. Als weddingprofessional weet jij dat natuurlijk als geen ander! Caffero helpt je daarom graag met het ontwerpen van een vuurwerkshow - klein of groot - die perfect aansluit op deze bijzondere dag.

Vuurwerkshow trouwfeest

De wensen van het bruidspaar zijn voor ons het allerbelangrijkste. Samen met onze professionele showcreators kun je de eindeloze opties in vuurwerk en special effects bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld de kleuren van het vuurwerk naar wens aanpassen. Liever gouden regen, zilveren glitters, hartjes, initialen of gewoon álle kleuren van de regenboog? Bij Caffero is het allemaal mogelijk. Wil jouw bruidspaar de show graag afsluiten met een spectaculaire finale vol sierlijke fonteinen tot maar liefst 8 meter hoog óf op maat gemaakte vuurwerkletters? Wij regelen het. Geen wens is ons te gek!

Door onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met allerlei trouwlocaties weten wij precies wat er nodig is om de show perfect te laten verlopen. We zijn specialist op het gebied van vuurwerkshows tijdens trouwfeesten en zijn inmiddels bekend met bijna alle trouwlocaties in Nederland en België. We staan in dagelijks contact met deze locaties en stemmen alles, inclusief het regelen van de vergunningen, met hen af. We nemen dit volledig van jou uit handen, zodat jij je kunt richten op het bruidspaar!

Ook als het gaat om een bruiloft op een privéterrein, ben je bij ons aan het juiste adres. Trouwt jouw bruidspaar in het buitenland? Bij Caffero zit je goed! Doordat we over de juiste verzekeringen, vergunningen en connecties beschikken, kunnen we ook buiten Nederland de show laten knallen.


Markeer het moment

Bij de organisatie van een bruiloft heb je natuurlijk te maken met een draaiboek en wil je ervoor zorgen dat alles volgens schema verloopt. Natuurlijk kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen van de dag uitlopen en dat een en ander later van start gaat. Mocht het exacte tijdstip niet gehaald worden, dan is dat voor ons geen enkel probleem. We zijn super flexibel en kunnen altijd schuiven met het moment van ontbranden. Jij hoeft je daar geen zorgen over te maken, het bruidspaar hoeft er niet eens iets van te merken; wij regelen het voor je!

Nóg een bijzonder moment creëren voor jouw bruidspaar? Met één druk op de knop kunnen de newlyweds de show symbolisch instarten. Zo zorg jij voor een éxtra toevoeging aan deze speciale dag, naast het ja-woord, het aansnijden van de taart, het proostmoment en de openingsdans. We kunnen daar indien gewenst, een volledige show van maken, met bijvoorbeeld het gebruik van een detonator. De openingsdans extra kracht bijzetten? Met ons vuurwerk en diverse opties in special effects, markeren we speciale momenten gedurende de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan sparkler machines die we inzetten tijdens de openingsdans. Deze zijn de gehele dag naar wens te gebruiken. Een spectaculaire start van het huwelijksfeest!


De hemel gevuld met prachtig siervuurwerk tijdens de openingsdans, een regen van kleuren en glitters tijdens het ja-woord óf samen met vrienden en familie knallend het nieuwe hoofdstuk inluiden, op de maat van de muziek! Een bruiloft organiseer je met zorg en aandacht. Aandacht voor het bruidspaar en hun wensen. Als weddingprofessional weet jij dat natuurlijk als geen ander! Caffero helpt je daarom graag met het ontwerpen van een vuurwerkshow - klein of groot - die perfect aansluit op deze bijzondere dag.

Buitenvuurwerk (5)voor gele vlak.jpg Feestavond (214).JPG

Vuurwerkshow bruiloft kosten en advies

Van de eerste besprekingen tot het uitvoeren van de show: bij Caffero kom je nooit voor verrassingen te staan. Zorgen over de logistiek, de veiligheid of de juiste timing? Helemaal niet nodig. Jij concentreert je op de bruiloft, wij regelen het vuurwerk voor het trouwfeest. We houden je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het vormgeven van de show. Daarnaast zorgen we ervoor dat het complete plaatje - inclusief prijzen en beeldmateriaal - snel zichtbaar wordt. Het bedrag op de offerte is dan ook het bedrag dat je kunt verwachten. Er komen achteraf geen kosten bij.

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Alles op het gebied van veiligheid en vergunningen kun je met een gerust hart aan onze professionals overlaten. We beschikken over de certificeringen van ISO, waaronder ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement), wat betekent dat onze procedures doordacht zijn én goedgekeurd door de overheid. Ons afvuursysteem is computer gestuurd, waardoor wij op de milliseconde nauwkeurig kunnen ontbranden. De juiste timing is tijdens een bruiloft natuurlijk essentieel! Denk bijvoorbeeld aan momenten zoals een toost, dé kus of het aansnijden van de taart. Stuk voor stuk spectaculaire gebeurtenissen die alle aandacht verdienen.

Ook op het gebied van duurzaamheid lopen we bij Caffero voorop. De restanten van ons eco-vriendelijk en, indien gewenst, geluidsarm vuurwerk zijn volledig recyclebaar en worden na afloop mee teruggenomen naar de zaak. Daar worden ze gesorteerd en aangeboden ter verwerking of hergebruikt.


Een blijvende herinnering

Jouw bruidspaar wil natuurlijk nog jarenlang nagenieten van de mooiste dag van hun leven. Daarom kun je bij Caffero ook terecht voor een toffe fotoserie of zelfs een echte aftermovie. Wij staan klaar met allerlei specialistische apparatuur, zoals camera’s en drones, zodat jouw bruidspaar straks lekker kan nagenieten van een prachtige reportage!

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man